Upp och ner

Har man barn får man alltid vara beredd på alla möjliga besked.
Dagens har varit som rubriken antyder. En liten tösabit har blivit singel men håller ihop sig själv. Och det borgar för att det här beslutet är fattat i hjärtat. Sorgligt och ledsamt är det ju ändå när förhoppningar grusas och hjärtan blir ledsna. Men som gammal klok mamma vet man att det går över, det mesta gör ju det, utom trasiga broar kanske. Och du M, om du läser...hjärtan läker och nya kärlekar dyker upp.

En annan liten tösabit fick idag sitt första tentabesked och var näst intill färdig att inte ta emot det. Oron visade sig i allra högsta grad vara ogrundad eftersom hon erhöll ett B, näst högsta betyg. Flickebarnet var glad och stolt och det är modern också.

Från övriga barn har inga besked oavsett karaktär inkommit så då utgår den här morsan ifrån att det är lugnt.

Men sonen...han har utvecklat extra kroppsdelar vilket jag inte observerat tidigare men i morse fick jag faktiskt bildbevis...Han är inte normal den ungen!

                                                    

Fyra fötter???? Behöver man så många???



Och i följetongen om kaktusens utveckling kommer här nästa episod.

                                                    

Bortse gärna från det repiga bordet och ägna er istället åt att beundra den djupröda färgen och det stora antalet knoppar som ännu väntar på utslag.

Trevlig helg

Kommentarer
Postat av: strandskatan

Mödrar skall vara till tröst,stolta och uppmuntrande samt se upp för sönernas skor innanför dörren ! Det är inte nog med att raringarna tycks ha väldigt många fötter - dom har stora "blad" också !

Bord - vilket bord ? Jag ser bara en vacker kaktus !

2009-03-06 @ 20:40:08
URL: http://gammeltacka.blogspot.com
Postat av: Den hemska tvillingen

Å Strandskatan är allt för vänlig, och det uppskattar en trött tvilling för när tvillingens tvilling är ledsen så är också tvillingen ledsen. Hur hemsk hon än må va på ytan.



Trevlig helg på sig

2009-03-06 @ 22:02:01
Postat av: peterA

Skicka mina allra varmaste grattis till B:et. Jag vet hur uppmuntrande de kan vara, näst intill lika nervösa som väntan och rädslan för F:et fast omvänt. Månne kluddet i böckerna hjälpt en smula...



Ändrar mig, skicka grattiset till dottern istället, vad ska ett B med ett grattis ;)

2009-03-09 @ 23:02:59
URL: http://peterA.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0