Premiärdags!

I morgon ska vi ha premiärövernattning i Specksjön! Oh så alldeles ljuvligt det ska bli...när vi väl tagit oss dit.
Minnesgoda läsare vet att vägen lämnar en del i övrigt att önska så det blir till att kånka och bära.
Förmodligen blir det nödvändigt med flera vändor för här ska både katt, vatten och övriga förnödenheter kånkas.
Men efter kånkande ska det päsas framför brasan i öppna spisen...tänk bara att känna den ljuvliga värmen och att höra knastret från torr ved. Ingen tv som stör men möjligen nåt trevligt program på P1 att lyssna på. Ett knepigt korsord och ett glas rött...Kan det bli bättre?

Och på lördag ska det hållas räfst och rättarting med den odåga som haft sönder vägen. Vi har förstått att grannarna är mycket förgrymmade men det kan ju behövas några sansade personer med i sällskapet så att det inte går till handgripligheter! Och de sansade är alltså Göran och jag. Nu slog mig tanken att skogsägaren och vägfördärvaren kanske kan ringas in redan i morgon och medelst traktor frakta våra pinaler ut till paradiset...men kanske inte. Motion har ingen dött av och lite får man offra för stillheten. Fördelen med att vägen är obrukbar för fordon är ju att ingen som inte absolut har några ärenden dit gör sig besväret. Och åtminstone inte med att knycka något och bära därifrån.

Fick jag svar från GD på mitt vänliga men kritiska mail? Jo då, men avsänt från någon underhuggares dator så fan vet om han läst det själv. Han kanske har en stab av ja-sägare som tar hand om besvärliga e-postmeddelanden? Ja svaret var så politiskt korrekt och tillrättalagt som man kan förvänta sig men det var ju iallafall ett svar. Alltid något sa Fan när han såg Åmål!

Johannes har ledigt i morgon (enligt egen utsago) och har dragit hem till faderstrakterna. Han fick skjuts av bästa kompisens farsa så där sparade mamma in lite biljettpengar. Det är alltid skönt när han får åka med Sten för han snackar allvar och på lika villkor och har en sjysst grundsyn på ungdomar. Något som både Johannes och jag uppskattar.

Nä nu ska kärringen i säng för ny dag randas fortare än man mår väl av och mycket packningstankar ska tänkas innan sömnen får lov att inträda. Så god natt och trevlig helg. Hoppas att den bjuder på trevligheter även för dig. Själv ser jag ju som sagt fram emot lite hetsiga debatter på lördag.

Kommentarer
Postat av: jenny

kika in min blogg =) hoppas du haft en fin kväll!

2008-05-15 @ 23:47:06
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: Markattan

Håll i hatten och ve dig vägförstörare för här kommer The terrible twin herself... Hoppas förhandlingen går vägen...
Men sansad va? Ska ni inte kalla in Robert Achberg och grannfejden med en gång?

Ha en trevlig helg och ring när du behöver hjälp med det knepiga korsordet!

Markattan

2008-05-16 @ 10:26:44
URL: http://markattans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0