En eller två?

Den blivande mammans bebismage är STOR!

Den blivande mormodern är tvilling!

Den blivande mamman har en bror och en syster som är tvillingar!

Den 17 september får vi svaret!

Å herre gud vad spännande!Ps. Den blivande morfadern är också tvilling...fast en sån där stjärnteckentvilling så det lär inte påverka ett enda dugg.


Kommentarer
Postat av: Markattan

Nämen det menar du inte? Va??? Jag är ju också tvilling...Men vad spännande.Markattan, som har namngivningsrätt..

2009-09-11 @ 23:35:19
URL: http://markattans.blogg.se/
Postat av: Den hemska tvillingen

Markattan; NÄHÄ! You don´t say?

Fåntratt, det vet vi väl att du är tvilling.Och det där med namngivning är redan klart. Och jag säger just som vår egen mormor sa. Men som sagt, först den 17 vet vi. Den blivande mamman är inte imponerad av mina teorier. Och jag kan förstås ha fel, det har hänt förr. (Någon gång på 70-talet om jag inte missminner mig.)

2009-09-12 @ 06:32:12
URL: http://theterribletwins.blogg.se/
Postat av: strandskatan

Jösses.. tänk om du blir dubbelmormor ! Spännande, spännande !

Mina barnbarns farfar är trilling och jag är "stjärntvilling" men inte har det gjort att jag har blivit dubbelfarmor inte. Fast det kanske är så att flerbarnsfödslar bara går vidare på "flicksidan" ? Vad vet jag !

2009-09-12 @ 07:52:12
URL: http://gammeltacka.blogspot.com
Postat av: Ännelaij

Ååh vad spännande!

:)

När jag väntade blivandepsykologdottern så ville jag sååå att det skulle vara tvillingar. Men det var det ju inte..

Folk tyckte jag var galen...eeeh..men jag tycker att det är sååå mysigt med tvillingar även om jag såklart fattar att det kan vara jobbigt de första åren.*antecknar den 17:e för att inte glömma kolla din blogg då..som om jag nu skulle missa det....*/A

2009-09-12 @ 08:47:21
URL: http://bradag.blogspot.com
Postat av: Den hemska tvillingen

Strandskatan; tvåäggstvillingskap är ärftligt på mödernet. Men att kroppen skapar enäggstvillingar är en ren slump. Ingen ärftlighet där. Markattan och jag är tvåäggstvillingar och mina tvinsar är också tvåäggs. (Förstås eftersom det är en pojke och en flicka)Ännelaij; En dröm du delat med många. Men vi är en utvald skara ;-) Lovar att uppdatera med latest news så fort de trillar in.

2009-09-12 @ 10:02:55
URL: http://theterribletwins.blogg.se/
Postat av: Vem är jag

Oj. Låter som om blivande mamman definitivt har ärftliga förutsättningar för tvillingfödsel. Hur pass ärftligt är det, tro? Jag har ALDRIG drömt om att få tvillingar själv, men om att vara tvilling (inte stjärntecknet, dårå). När jag var liten verkade det som en total dröm att ha en jämnårig syster (helst) som man självklart hörde ihop med.Fortsatt trevlig helg! Missade slutsteget i ritualen igår på grund av tidig hemgång, men jag hoppas att det inte fått några stora konsekvenser. Jag är i alla fall fortfarande frisk och fri.2009-09-12 @ 11:18:38
Postat av: Den hemska tvillingen

Vem är jag; Inte vet jag. Men sannolikheten att få tvillingar ökar iallafall om man själv är tvilling.

Jag har ju fått förmånen att uppleva båda men jag måste nog säga att det kan gå på ett ut att vara och att ha tvilling(ar), lika roligt båda grejerna.Jag är också frisk och alert, har just invigt nya spisen med bullbak, blev bra!

2009-09-12 @ 13:01:22
URL: http://theterribletwins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0