Sommartider, det är ju sjukt

Då är det dags att ställa fram klockan och möta sommartiden. Men den där sommaren får allt ta och rappa sig hit.
Det SNÖAR ute gott folk! Ja men det måtte väl ha blivit något fel nu va?
Visserligen bor jag i Norrland men i den södra delen och vid kusten. Det SKA inte snöa nu.


"Sjukt och lågt" , rubrik på Aftonbladet.se som handlar om "Sexligan" som tidningen kallar den. Välbeställda herrar i samhället som förenas i uppfattningen att det är helt ok att i grupper om 8,10 ge sig på tonåringar och våldta dem. Mot betalning.
Fast han mellanstadieläraren ansåg sig inte ha begått något brott för han betalde inte och han visste inte att tjejen bara var 14. Nä eller hur! Äckel, kräk, avskum...jag finner inga ord på vad jag anser om värdet på den typen av människor.

Jag fattar liksom inte hur de tänker. "-Ja men du vet, jag är ju kåt på småtjejer."
Jaha, och det ger dig liksom rätten att utnyttja någon annans underläge?
"-Ja men va fan, det ser man ju på de där små slynorna att de vill va!"
Jo säkert, alldeles säkert vill en 14-åring få gubbars kön inkörda i varje tänkbar ingång i kroppen alltmedan någon håller fast henne. Speciellt med tanke på att hon skriker att hon inte vill och att det gör ont.

Och de här flickorna hade tydligen hamnat där de hamnade för att de behövde pengar. Det gör ju alla tonåringar mer eller mindre. Ger det vuxenvärlden rätten att utnyttja dem? Kan man gömma sig bakom sådana argument?

Det gör mig ytterligt sorgsen att tänka på de ärr i både kropp och själ som dessa tjejer får dras med resten av livet. Får de den hjälp de behöver? Får de den respekt och förståelse de har rätt till? För jag tror att när livet varit som hårdast emot en behöver man hur mycket som helst av motsatsen för att på något sätt motverka skadorna man fått.

Så för att knyta ihop säcken som det heter nu för tiden...Vad gör det att det snöar? Det får snöa resten av året om gubbar gav fan i att utnyttja flickor, tjejer, kvinnor, töser....
Och till de gubbar som till äventyrs läser det här...Nästa gång du känner ett pockande behov...lås in dig på närmaste toalett och dra en handtralla och GE FAN I ATT VÅLDTA NÅGON!!!

Kommentarer
Postat av: strandskatan

Här behövs egentligen inga kommentarer !

Men ändå - herrar,män,karlar,"kåtbockar" - SVIN !

Man blir så ledsen !

2009-03-28 @ 11:07:44
URL: http://gammeltacka.blogspot.com
Postat av: Markattan

Ja usch och fy, tur att det inte är alla män som är svin.



Markattan

2009-03-28 @ 15:23:47
URL: http://markattans.blogg.se/
Postat av: peterA

Det är ju sådant som får mig att tro på ondska, för hur i hela h-e förklara det beteendet med någon logisk förklaring om tydliga problem med barndomen, felaktiga dnaer eller nåt annat. Det finns ju inte, och kvar är bara teorin om att ondska finns och att den visar sig allt för ofta...suck...

2009-04-01 @ 20:53:42
URL: http://peterA.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0