Det tar lite tid

Iallafall här i Sundsvall är det fortfarande januari. Jag antar att den  nya myndigheten ännu inte har kommit igång, vilket kan bero på rekryteringsproblem eller IT-system som inte fungerar tillfredsställande.

Men det kan också vara så att man inför den nya tidräkningen succesivt i landet och att man börjar i söder och går norrut.
Vi får avvakta rapporter från olika delar av landet för att se hur myndighetens arbete fortskrider.

Under tiden ska jag duscha morgonpromenaden från kroppen och sen ringa vårdcentralen för att få en tid för att kolla upp blodtrycket.

Lev väl

Kommentarer
Postat av: Strandskatan

Det tycks som om "den nya myndigheten" har insett allvaret i våra önskemål och därför har påbörjat processen med avveckling av de månader som tidigare nämnts ! Enligt tidiga rapporter kommer de dagar som "försvinner" att senare fördelas ut på månaderna juni,juli och augusti !

En svag förbättring av väderläget på västkusten har skett redan idag ! Svagare vindar, ingen nederbörd och man kan treva sig fram inomhus utan att tända belysningen !

Med förhoppningar om att "tvillingen" får ett gott resultat när det gäller "trycket" tillönskas en bra dag !

2009-01-13 @ 10:38:27
URL: http://gammeltacka.blogspot.com
Postat av: Den hemska tvillingene

Strandskatan: Ser man på, det hade effekt alltså! Och så bra att dagarna läggs ut under sommartiden, då kan jag se fram emot längre semester.

Och så skönt att vädersituationen har blivit bättre i skatans bo.



Trycket ska kontrolleras på torsdag och jag hoppas att det kommer att ligga på en trevlig nivå.



2009-01-13 @ 11:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0