Njutning

En lång och rätt jobbig dag som resulterade i griniga kolleger. Här lägger vi i gruppen ner all energi vi har på att fixa rapporten som efterfrågas från högre ort. Den skulle presenteras muntlig i morgon utav vår ålderman men eftersom höga vederbörande (högre ort alltså) inte fått materialet idag vid tre-tiden beslutade hon helt enkelt att ställa in morgondagens möte!!! Det hade ju gått bra att ringa och kolla med någon av oss innan hon drog sig ur.
Eller är hennes hållning att vi ska jobba dygnet runt? Man har bra liten förståelse för andras arbetssituation när man agerar så.

Så, vi var rätt lack där vi satt och slet med den där sabla rapporten som påverkar hela utvecklingsarbetet och därmed hela organisationen.

Handlade och fixade till en god middag och vinkade därefter adjö till den mer sportige familjemedlemmen. Han ämnade sig till Alnö för att spela badminton och lämnade mig ensam. Så här sitter jag nu i ensamt majestät och njuter av en köpt liten godbit, nån kladdkakevariant samt ett glas vin!

Ska se till att ta vara på tiden på ett riktigt bra vis. Inget städande eller andra tråkiga sysslor. Bara vila och gotta!

Har en trevlig lunch att se fram emot i morgon så det får läggas på njutarkontot.

Adjöken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0