Långt borta och nära

Inte så flitigt skrivande på sista tiden. Har varit så trött och håglös att jag bara orkar göra rutinkollar av andras bloggar. Kan inte påstå att jag är mycket piggare nu men det är fredag och ett visst mått av sovmorgon kan utövas i morgon.
Anna N och jag ska till det stora köpcentret och framförallt besöka det stora möbelvaruhuset som specialiserat sig på platta paket i morgon. Har tänkt mig ett inköp av ny belysning över diskbänken. Så den lilla elektrikern får göra tjänst igen men kanske först på söndag. Får se när jag kommer hem från IKEA i morgon. Måste ju hinna göra mig fin och fräsch inför lördagkvällens grillpartaj med det gamla goa gänget.
Och vad ska jag ha på mig? För att i viss mån konkurera med diverse modebloggare kunde jag ju fotografera stassen och publicera bilderna här...men jag tror att jag avstår för vem i hela världen skulle vara intresserad?

Den äldsta och hennes sambo ska flytta, lååångt bort, ända till Holland och jag hoppas så att de ska trivas och att Malin får ett bra jobb. Undrar just hur det kommer att kännas att ha en unge så långt borta på obestämd tid men det lär ju visa sig. Men med tekniken kan vi ju med lätthet hålla kontakt ändå. Kanske dags att köpa bra mikrofon så att det går att skajpa.

Näst äldsta väntar besked om hon kommer in på högskolan i höst. Vi håller alla tummar för hon behöver verkligen något vettigt att syssla med. Men denna pärla till unge överraskade mig när jag kom hem idag. Disken diskad och golven dammsugna. Obs! Hon bor inte hemma längre och har alltså inga skyldigheter att städa hos gamla mamma men modern glädjer sig så åt komma hem och finna lägenheten i presentabelt skick igen.

Yngsta dotra har jobb på gång. Hon var på intervju igår och det gick förstås alldeles strålande. Hon rådfrågade mig inför intervjun om vad hon skulle säga om de frågade om hennes dåkiga egenskaper. Själv kom hon inte på någon, den ödmjuka lilla skruttan. Skam till sägandes kom inte heller jag på något förbättringsområde så vi hittade på något. Tror dock att hon aldrig fick frågan.

Och sönerna då? Ja den äldre varianten hålls väl i skogen med sina fällor eller sitter och binder några fina flugor att locka storfisken med. Den yngre ligger på träningsläger inför skejttävlingen i morgon. Han sover över hos en något äldre kompis och motiverar det med att han ska hjälpa honom att städa! Undrar just om han tror att hans luttrade morsa verkligen gick på den lätte. Ska strax ringa och höra om dammsugaren brummar i bakgrunden eller om det hörs några väna flickröster och hög musik.

Nä nog nu, sömnen hänger tung i ögonen och det är dags att sova skönhetssömnen.

Kommentarer
Postat av: Markattan

Vill passa på att gratulera till dina barns goda gener. Undrar samtidigt var de fått dem ifrån, kan ju inte vara dig för du har ju dina kvar... Måste vara mina!

Markattan

2008-05-31 @ 01:48:09
URL: http://markattans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0