Sjuk politik

Ska det va så frågar min syster. (Se nedan) Nej givetvis ska det inte va så att politiker sätter upp regler för oss och inte följer dem själva. Det skulle nog Alliansen själva skriva under på. Är man sjuk så är man och då sjukanmäler man sig. Om man inte sjukanmäler sig är man att betrakta som frisk och då arbetar man. Enkelt va?

Och vad gäller Maud Olofssons löner och antal arbeten. Hon har enligt egen uppgift 3 stycken heltidsarbeten och avlönas därefter. Ett heltidsarbete i konungalandet Sverige betstår av 8 timmars arbete per dag. 8*3=24. 24 är också antalet timmar på ett dygn. Så, i teorin kan man givetvis sköta 3 heltidsarbeten men det förutsätter ju att man inte behöver någon sömn. Vad jag vet är det inte många människor som går i land med den bedriften mer än under ytterst korta perioder. (Se bara på hur tillförlitliga läkare är efter jourtjänstgöring och normalt arbetspass.) Nu skulle det ju kunna vara så att Maud klarar av att arbeta dygnet runt under vardagar och sova ikapp under helgerna...fast det funkar inte heller eftersom riksdagsmän tydligen är i tjänst 365 dagar per år!
Så, det är nog så att hennes "heltidstjänster" inte är så avancerade att de upptar 8 timmars tjänst per dag och tjänst. Eller så fuskar hon i någon eller samtliga tjänster...Fast så kan det väl inte vara? Inte finns det politiker på den nivån som fuskar...Näää det har vi aldrig hört talas om.

För övrigt läste jag en krönika skriven av den überduktiga Linda Skugge...vilken tur vi har i detta land som har henne att rådfråga i allehanda frågor. Det finns nog inget ämne hon inte behärskar och vet svaret på. Det måste vara härligt att kunna så mycket. Och som vanligt är det parollen "din egen lyckas smed" som gäller så gott folk...Tagen er i kragen (som ni tvättat enligt Lindas alla regler), skärp er, klipp er och skaffa er ett välbetalt arbete och upphör genast med er självömkan och att ligga samhället till last! Basta!

Men hör ni, Påsk, påsk på er önskar Tvilling 1.

Kommentarer
Postat av: Pons

Det finns ett sätt till att klara av tre heltidtjänster på såvitt jag vet. Det är väl i stort sett bara amfetamin som kan hålla igång folk som inte sover, va. Eller också ligger hon och sover när hon egentligen ska jobba. Och får lön för det! Snacka om fusk. Så antingen knarkar hon, eller också är hon en bedragerska.

2008-03-22 @ 20:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0